sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Save The Date

Mahtavaa voitin Mint to be -blogin arvonnassa Save The Date häämessuille neljän hengen lippupaketin, wuhuu!! Aion siis mennä kahden kaasoni kanssa kyseisille messuille lauantaina 8.11. Erityisesti odotan hääkirppistä, toivottavasti sieltä löytyisi jotain ostettavaa esimerkiksi jotain hääkoristeita. Haluaisin myös mennä hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jos sieltä löytyisi jotain huudettavaa. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan Naisten pankille, joka tukee kehitysmaiden tyttöjen koulutusta.

On ihan virkistävää päästä käymään Helsingissä ja upouusilla häämessuilla. Viime tammikuussa kävin kolmen ystäväni kanssa Turun häämessuilla ja niiden anti oli palveluntarjoajien kannalta oikein hyvä. Kuitenkin jäin kaipaamaan messuilta sitä jotakin, ehkä se jokin löytyy näiltä messuilta juuri tuon kirpparin myötä. 

Save The Date -messuissa on myös se hieno juttu, että messuilla panostetaan kierrätykseen ja hyvän tekemiseen esimerkiksi juuri tuon hyväntekeväisyyshuutokaupan myötä. Tällaiset asiat ovat muutenkin lähellä sydäntä, joten mikäs sen parempaa kuin yhdistää häät näiden teemojen yhteyteen.

Messuja odotellessa onkin hyvä käpertyä viltin ääreen unelmoimaan ja lukemaan uusinta Häät -lehteä.



Mukavaa ensi viikkoa kaikille! Ensi viikolla luvassa baarimeininkiä eli astioiden esittelyä ja boolin miettimistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti