sunnuntai 5. lokakuuta 2014

SEN metsästys

Lauantaina oli vihdoin se päivä (itse hääpäivän lisäksi), josta olin haaveillut ihan pikkutytöstä lähtien, kun leikin morsianta baletin jouluesityksessä käyttämäni lumihiutaleen hamonen päässä. Äitini tuli meille perjantaina Turun suunnalta ja olimme Tampereella katsomassa hääpukuja.. Oioioi se oli niin ihanaa ja sitä on kyllä luvassa vielä lisää ja hyvä niin! 

Tällä kertaa ei vielä iskenyt minkään puvun kohdalla se tunne, että tässä se nyt sitten on. Sovitin kyllä monta upeaa ja ihanaa potentiaalista yksilöä, mutta jotenkin jäi sellainen tunne, että jokaisessa puvussa oli jotain ihanaa ja jos kaikki ne ihanat asiat voisi yhdistää niin silloin olisi täydellinen puku koossa. Myyjäkin sanoi, että usein ensimmäinen sovituskerta on sellaista makustelua ja fiilistelyä siitä minkä tyylistä pukua haluaisi ja mikä malli sopisi parhaiten omalle vartalolle.

Olin varannut ajat sekä Morsiusgalleriaan (palvelu oli täällä todella hyvää) että Lavem by Muotitalo Tyynelään. Minulla oli mielessä jo minkä tyylistä pukua haluaisin ja ajatukseni sai sovittaessa vain vahvistusta. Haluaisin siis puvun, jossa olisi avoin selkä tai jokin juju selkämyksessä, maltillisen levyinen helma (ei liian prinsessa), pieni laahus ja herkät materiaalit kuten tylliä ja pitsiä. Lisää inspiraatiota ihanista minun tyylisistä puvuista voit katsoa Pinterest -sivuiltani.

Uutta mallistoa on kuulemma tulossa loppuvuodesta ja juurikin sellaista tyyliä, mitä olenkin etsimässä. Taidan siis vielä odottaa ja mennä katselemaan pukuja uudelleen loppuvuodesta ja ehkä menen sitä ennen vielä Turun ja/tai Helsingin liikkeisiin. Tässä kun on vielä hyvin aikaa etsiä unelmien hääpukua. 

Seuraava kuva on oma kuvani, tosin äitini toimi kuvaajana, eikö olekin ihana helma, voih!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti