sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Herkkubuffet

Meilläkin tulee olemaan monille tuttu herkkubuffet, joka tulee sisältämään karkkia ja jotakin suolaista herkkua. Herkkubuffetin herkkuja en ole miettinyt kovinkaan paljon, mutta meille tulee 5-7 erilaista herkkua värimaailmaltaan pastellinsävyisiä, minttua, valkoista ja vaaleanpunaista ainakin. Herkkuja pääsee shoppailemaan vasta lähempänä häitä, joten eiköhän sillloinkin tule vielä testattua buffettia herkkujen kera. 

Herkkubuffetin astiat on jo haalittu Ikeasta. Isoin kulho, joka on Ikean TRYGG -tarjoilukulho, löytyi meiltä jo ennestään kuin myös laatikko, missä tötteröt ovat. Sen sain läksiäislahjaksi yhdestä työpaikasta, joten sen alkuperää en tiedä.



Pitsiset ruukut ovat Ikean SKURAR-ruukkuja ja läpinäkyvät ovat Ikean BLADET-maljakkoja. Tämän lisäksi meiltä löytyy kotoa Ikean BURKEN-purkkeja pari kappaletta, joten nekin saattavat päätyä buffettiin. 

Ottimina toimivat J:n kotoa saadut ruokalusikat, jotka ovat tyyliltään sopivasti vanhanaikaiset.



Olen myös jo askarrelut alkuinnostuksissani valmiiksi herkkubuffetin tötteröt. Idean sain Vaimomatskua -blogista, mutta toteutin ne vain hieman omalla tyylillä. Käytin siis pelkästään kakkupaperia ja läpinäkyvää teippiä toteutuksessa ja niistä tuli oikein mainiot.


Herkkubuffetin pöydän eteen/pöydälle haluaisin jonkinlaisen kyltin tai viirin, missä lukee "herkkubuffet" tms. ja lisäksi haluaisin laittaa etiketit astioiden kylkiin kertomaan mitä ne herkkua ne sisältävät. Etiketeissä aion hyödyntää Makea -hääblogin tarjoamia valmiita etikettipohjia. Näitä kun tulostaa tarrapaperilla niin voilà!


4 kommenttia:

  1. Kiitos linkityksestä, ihanaa että etiketeille tulee käyttöä :)

    VastaaPoista
  2. Nuo tötteröt on tosi söpöjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, onneksi bongasin idean Vaimomatskua -blogista. :)

      Poista